LU FMF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un Latvijas optometristu un optiķu asociācijas konferenču referātu tēzes - Latvijas Universitāte. 74. zinātniskā konference (My University, 2016)
Latvijas Universitātes 74. konferences Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un Latvijas optometristu un optiķu asociācijas Konferences sēdes notika 2016.gada 12. un 14. februārī Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā Jelgavas ielā 1, Rīgā
Keywords: Bioloģiskā kustība; Krāsu redze; Acs modelis; Apmiglojuma uztvere; Kontrasta adaptācija; Mentālā rotācija; Meklēšanas uzdevumi; Acs zīlītes reakcijas; Iridokorneālais leņķis; Keratokonuss; Autovadītāji; Redzes asums; Kontrastredze