Atskaišu sistēma kokvedēja vadītājiem - Indriksons, Reinis Eduards (Latvijas Universitāte, 2022)
Lietotnes “Atskaišu sistēma kokvedēja vadītājiem” mērķis ir atvieglot loģistikas speciālistu komunikāciju ar kokvedēju vadītājiem, sniedzot minētajiem vadītājiem iespēju ērti sniegt atskaites par veicamā darba statusu. Izstrādātā sistēma apkopo informāciju par katra vadītāja tā brīža pildītajiem darba pienākumiem un ļauj loģistikas speciālistiem plānot un uzdot vadītājiem tālākos darba pienākumus. Sistēma datus glabā datubāzē un tos lietotājam pasniedz viegli pārskatāmā veidā, atvieglojot to pārvaldību. Sistēma sastāv no “Windows Presentation Foundation” lietotāja saskarnes satvara, “Entity Framework” relāciju kartēšanas sistēmas un "Microsoft SQL Server" datu bāzes pārvaldības sistēmas.

The purpose of the application "Reporting system for timber truck drivers" is to facilitate the communication between logistics specialists and timber truck drivers, giving them the opportunity to easily report on the status of the work being performed. The developed system collects information about the current job responsibilities of each driver and allows logistics specialists to plan and assign further work to drivers. The system stores the data in a database and presents it to the user in an easy-to-read way, making it easier for users to manage ongoing work. The system consists of “Windows Presentation Foundation” user interface framework, “Entity Framework” relational mapping system, and “Microsoft SQL Server” database management system.
Reporting system for timber truck drivers
Keywords: Datorzinātne; Atskaišu sistēma; Loģistika; Pārvaldība; WPF; Entity Framework