SIA X finansiālā stāvokļa analīze un darbības uzlabošanas iespējas - Vilcāns, Guntis (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „SIA X finansiālā stāvokļa analīze un darbības uzlabošanas iespējas” autors ir Guntis Vilcāns. Maģistra darba saturu veido 3 nodaļas, secinājumi un priekšlikumi, kas izriet no pētījuma. Maģistra darba saturs izklāstīts 91 lappusē, kuras ietver 21 attēlu, 12 tabulas, 1 pielikumu, darba izstrādē izmantots 81 literatūras avots. Maģistra darba mērķis ir izanalizēt un novērtēt SIA „X” finansiālo stāvokli un attīstības iespējas, kā arī izvirzīt priekšlikumus darbības uzlabošanai. 1.nodaļā apkopota teorētiskā informācijas bāze, pamatojoties uz to izstrādāts turpmākais maģistra darbs. 2.nodaļā veikta SIA „X” SVID analīze. 3.nodaļā veikta detalizēta SIA „X” finanšu analīze. Atslēgvārdi: finanšu koeficienti, SVID analīze, finansiālā stāvokļa uzlabošanas iespējas.

The author of master’s thesis „Analysis of Ltd. „X” financial performance and possibilities of development” is Guntis Vilcans. The master’s thesis has 3 chapters, conclusions and proposals resulting from the thesis. The thesis consists of 91 page, that include 21 image, 12 tables, 1 attachment, 81 literature source. The aim of the master’s thesis is to analyze and evaluate the financial performance and possibilities of development of Ltd. „X”, as well as to present proposals for improvement of the current situation. 1st chapter includes summary of theory of the financial analysis that is the basis for the following thesis. 2nd chapter includes Ltd. „X” SWOT analysis. Detailed financial analysis is carried out in the 3rd chapter. Keywords: financial ratios, SWOT analysis, possibilities of financial position development.
Analysis of SIA X financial performance and possibilities of development
Keywords: Vadībzinātne