Elektroforētiski uzklātu TiO2-WO3 kompozītu struktūra un fotokatalītiskās īpašības - Liepiņa, Ineta (Latvijas Universitāte, 2014)
Elektroforētiski uzklātu TiO2-WO3 kompozītu struktūra un fotokatalītiskās īpašības. Liepiņa I., zinātniskie vadītāji Dr. chem. Bajārs G., Dr. chem. Vaivars G. Maģistra darbs, 39 lappuses, 24 attēli, 3 tabulas, 36 literatūras avoti. Latviešu valodā. Darbā ir veikta TiO2-WO3 kompozītu kārtiņu iegūšana uz tērauda plāksnēm ar elektroforētiskās izgulsnēšanas metodi. Kārtiņu analizēšanai izmantoja rentgenstaru difraktometriju, skenētjošo elektronu mikroskopiju un gaismas absorbcijas mērījumus fotokatalītisko īpašību novērtēšanai. TITĀNA DIOKSĪDS, VOLFRAMA TRIOKSĪDS, ELEKTROFORĒTISKĀ UZKLĀŠANA, RENTGENDIFRAKTOMETRIJA, SKENĒJOŠĀ ELEKTRONU MIKROSKOPIJA, FOTOAKATALĪZE.

Structure and photocatalytic properties of TiO2-WO3 composites prepared by electrophoretic deposition. Liepiņa I., supervisors Dr.chem. Bajārs G., Dr.chem. Vaivars G. Master’s thesis, 39 pages, 24 figures, 3 tables, 36 literature references. In Latvian. In this work TiO2–WO3 composite films were produced by electrophoretic deposition on steel substrates. Films were analysed by X -ray diffraction, scanning electron microscopy and light absorption measurements for photocatalytic properties evaluation. TITANIUM DIOXIDE, TUNGSTEN TRIOXIDE, ELECTROPHORETIC DEPOSITION, X-RAY DIFFRACTION, SCANNING ELECTRON MICROSCOPY, PHOTOCATALYSIS. -
Structure and photocatalytic properties of TiO2-WO3 composites prepared by electrophoretic deposition
Keywords: Ķīmija