Daļu un procentuālo attiecību novērtējumi - Blāķe, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2006)
Diplomdarba tēma ir izlases apsekojumu konkrēta nodaļa par daļu un procentuālo attiecību novērtējumiem, kas tiek dziļāk apskatīta. Darbā tiek nedaudz aprakstīta arī vienkāršā gadījuma izlase. Ir doti gan piemēri, gan uzdevumi, kuriem ir dotas gan atbildes, gan arī pats uzdevuma atrisinājums.

The subject of the diploma paper is Sampling proportions and percentages. Although mostly it is concernded with concrete section of sampling proportions and percentages, there are paragraphs about simple ramdom sample. Examples and exercises are given, as well as solutions and answers to them.
Sampling proportions and percentages
Keywords: Matemātika