Basketbola komandas „LAVE” tīmekļa vietne - Sviklis, Rūdolfs (Latvijas Universitāte, 2014)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni basketbola komandas „LAVE” attīstīšanai. Tajā ir iespējams apskatīties jaunākos komandas jaunumus, spēlētājus, to statistiku, kā arī dalīties savās domās rakstos komentāru veidā. Administratori var pievienot jaunumus, spēlētājus, rediģēt informāciju, kā arī dzēst nevēlamas vai nevajadzīgas lietas.

The aim of this qualification work is to develop webpage for basketball team „LAVE” development. It is possible to see team news, players, theyre statistics and alsot to share with your thoughts in blogs by leaving comments. Administrators can add news, players, edit information and delete unwanted information on webpage.
Basketball team’s „LAVE” website
Keywords: Datorzinātne