Atskaišu sistēma pašnodarbinātām personām - Kasmiņins, Igors (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir izstrādāta un aprakstīta tīmekļa lietotne atskaišu veikšanai pašnodarbinātām personām. Sistēma izstrādāta, izmantojot PHP programmēšanas valodas satvaru Laravel un JavaScript programmēšanas valodas satvaru Vue.js. Lietotne ļauj lietotājiem veidot klientu profilus, glabāt informāciju par paveiktajām darbībām un pēc lietotāja izvēlētajiem kritērijiem skatīt kopsavilkumu diagrammas veidā. Tīmekļa lietotnes galvenais mērķis ir sniegt lietotājiem vienkāršotu alternatīvu un draudzīgu lietošanā sistēmu uzskaites veikšanai, apvienojot iespēju glabāt informāciju un veikt pārskatus vienā vietā.

In the scope of the qualification paper, the author has developed and documented a web application – reporting system for self-employed individuals. The developed system was created using PHP programming language’s framework Laravel and JavaScipt programming language’s framework Vue.js. The application allows users to create clients’ profiles, store information about activities, and observe results as a chart by using custom filters. The web application’s purpose is to provide a simplified user-friendly system that can be used to store records’ related data and provide summaries.
Reporting system for self-employed individuals
Keywords: Datorzinātne; Laravel; Vue.js; TailwindCSS; tīmekļa lietotne; klienti