Profesora Lassar-Kohna Ķimija ikdeenischkā dsiwē: wispahrsaprotami preekschlasijumi [Profesora Lassar-Kona Ķīmija ikdienišķā dzīvē] - Lassar-Cohn, Ernst; Cohn, Lassar; Lassar-Kons (Rīgas Latviešu Biedrības Derīgu grāmatu nodaļa, 1909)
Profesora Lassar-Kona Ķīmija ikdienišķā dzīvē. Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Profesora Lassar-Kona Ķīmija ikdienišķā dzīvē
Ķimija ikdeenischkā dsiwē
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry; Ķīmija; Organiskā ķīmija; Pārtikas ķīmiskais sastāvs; Pārtikas ķīmija; Chemistry; Organic chemistry; Food chemistry