Coprinus dunarum (Dünen-Tintling) in Dünamünde Pastorat Wanderdüne bei Langesciem - Stoll, Ferdinad Erdman (My University, 1925)
Attēlos redzami sēnes zīmējumi un apraksts zīmējuma otrā pusē.
Coprinus dunarum (kāpu tintene ) Daugavgrīvas mācītājmuižā smilšu kāpās pie Garciema
Keywords: kāpu tintene; Dünen-Tintling; Garciems; Langesciem; Ink-cap; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology::Plant physiology; mycology; Pilzkunde; Pastorat Dünamünde; Daugavgrīvas mācītājmuiža; Wanderdüne; smilšu kāpas