Projekts Lauku atpūtas centra "Krasti" izveidošana - Sipoviča, Karina (Latvijas Universitāte, 2007)
Projekta Mērķis – izveidot jauku, patīkami, tūristiem iecienītu viesu namu, kas savus potenciālos klientus varētu piesaistīt ar jauku apkalpošanu un piedāvātajiem pakalpojumiem, kas klientam patiktu atpūšoties lauku gaisotnē. Kā arī pamatojoties uz veiktajiem aprēķiniem, tirgus analīzi, dot vērtējumu vai esošais projekts ir izdevīgs un rentabls.

The aim of the project is to found fine, pleasurable, and favourite among the tourists guest house, which could attract potential clients with fine serving and offered services, relaxing in the country landscape. Moreover on the basis of performed calculations and market analysis to give an evaluation whether current project is profitable and rentable.
Project The beginning of the country relaxation centre "Krasti" activity
Keywords: Finanses un kredīts