Projekts Uzņēmuma SIA "GARIE SILI" dibināšana - Ragoviča, Iveta (Latvijas Universitāte, 2014)
Projekta ideja ir izveidot lauku viensētu, kurā tiktu piekopts naturāls saimniekošanas veids. Uzņēmuma SIA „GARIE SILI” izveidošanas mērķis ir saglabāt naturālās saimniekošanas tradīcijas, kādas tās piekopa latvieši 20.gs un senāk. Ar projekta īstenošanu būtu iespējams šīs agrākās lauku dzīves vērtības saglabāt ne tikai vēstures grāmatās, muzejos, filmās, bet arī praktiskā formā.

The project idea is to create farmstead where natural farming be practiced. The goal of „LONG WOOD” Ltd. establishment is to maintain the natural farming traditions, which Latvians practiced in 20th century and earlier. It would be possible with the project implementation to save these earlier values not only in history books, museums, films, but also in practical form.
Project The company "LONG WOOD" Ltd. establishment
Keywords: Finanses un kredīts