LNT un TV5 programmu transformācijas pēc īpašnieku maiņas 2012. gadā - Sušinska, Oksana (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba – „LNT un TV5 programmu transformācijas pēc īpašnieku maiņas 2012. gadā” – mērķis – noskaidrot, kā izmainījās LNT un TV5 programma pēc īpašnieku maiņas 2012. gadā, kā izmainījās programmu saturs, un kā īpašnieku maiņa ietekmēja LNT un TV5 programmas saturu. Darba teorētiskajā daļā skaidrots televīzijas koncepta teorētiskās izpratnes sociālajās zinātnēs, televīzijas pozicionējums mediju vidē un tās transformācijas procesi, attīstība digitalizācijas laikmetā. Darba pētnieciskajā daļā izmantotās metodes - daļēji strukturēta intervija, aptauja un projektīvās metodes. Atslēgas vārdi: televīzija, LNT, TV5, īpašnieki, programmas.

The goal of the Bachelor Paper „LNT and TV5 transformation of programs after change of the owner in 2012” was to find out how LNT and TV5 programs have changed after their owners change in 2012, how the contents of programs has changed, and how the change of owners has influenced LNT and TV5 programs. The theoretical part of the paper is based on explanations of the television concept in social sciences, transformation processes of Television and challenges in digital era. In the empirical part of the paper there were used such methods as semi-structured interview, questionnaire and projective methods. Key words: television, LNT, TV5, owners, programs.
LNT and TV5 transformation of programs after change of the owner in 2012
Keywords: Komunikācijas zinātne