Automātiska telpaugu uzturēšana un monitorēšana izmantojot Reflex ietvaru - Šneiders, Ģirts (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt automātisku telpaugu uzturēšanas sistēmu, kā arī izveidot monitorēšanas sistēmu, izmantojot Python programmēšanas valodu tīmekļa izstrādei. Darbā autors izpētīs Arduino un tā sensoru izmantošanas principus, sensoru iegūto datu apstrādāšanu Python vidē, tīmekļa izstrādi izmantojot Python tehnoloģiju un Reflex izmantošanas principus. Darba otrajā daļā tiks aprakstīta autora izveidotā sistēma telpaugu uzturēšanai un monitorēšanai. Darba apjoms: 44 lpp. Darba saturs: Darbs sastāv no: ievada, trīs nodaļām, secinājumiem un izmantotās litera- tūras saraksta. Pētījuma mērķis: Izpētīt Python ietvara Reflex sadarbību ar Arduino sistēmu Darba rezultāts: Izveidots automatizēts telpaugu uzturēšanas un monitorēšanas proto- tips, kas balstīts uz Reflex ietvaru.

The aim of this bachelor’s thesis is to develop an automated indoor plant maintenance system, as well as a monitoring system using the Python programming language for web development. The author explores the use of Arduino and its sensors, the processing of sensor data in the Python environment, and web development using Python technologies, focusing on the Reflex framework. The second part of the thesis describes the system developed by the author for plant maintenance and monitoring. Length of the thesis: 44 pages. Structure of the thesis: The thesis consists of: an introduction, three chapters, conclu- sions, and a list of references. Research objective: To explore the integration of the Python Reflex framework with an Arduino-based system. Result of the thesis: A working prototype of an automated plant maintenance and mon- itoring system based on the Reflex framework has been developed. Name of the thesis: Automatic Indoor Plant Maintenance and Monitoring Using the Re- flex Framework
Automated plant care and monitoring with the Reflex framework
Keywords: Datorzinātne; python; reflex; arduino; sensori; automatizācija