Programma failu sakārtošanai pa mapēm - Skudra, Andris (Latvijas Universitāte, 2011)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstādāt programmu, kas palīdzētu lietotājam apstrādāt failus, kas atrodas uz uzľēmuma failu servera. Ir nepieciešams šos failus pārvietot uz lietotāja norādītām mapēm, balstoties uz vairākiem lietotāja ievadītiem nosacījumiem, kas skar faila parametrus – nosaukumu, paplašinājumu, izveidošanas datumu, kā arī paplašinātos atribūtus – autoru, tēmu, un virsrakstu. Programmas izstrādes gaitā radās nepieciešamība pēc papildus funkcionalitātes – iespējas failus arhivēt pēc lietotāja ievadītiem nosacījumiem. Kā arī tika radīta papildus funkcija, kas salīdzina divus dokumentu sarakstus, atrodot dokumentu pārus un trūkstošos failus. Šo procesu automatizēšana ļautu lietotājam ietaupīt laiku, kā arī failu salīdzināšanas funkcija ļautu ātrāk atrast trūkstošos dokumentus.

The purpose of this qualification work is to create a software, that could help user to sort files, which are located on company file server. The main function of software is to move files to folders, based on user entered conditions about file parameters - file name, extension, creation date, author, subject and title. During project development, 2 new functions became necessary – one of them to compare 2 lists of files to find all pairs and missing files, and the other – to arhive files based on user entered conditions. Automating of theese functions would allow user to sort files much faster than if it was done manually. And file compare function would allow to easy find missing important documents.
Program for arranging files into folders
Keywords: Datorzinātne