PrasmjuZona - Zālīte, Laura (Latvijas Universitāte, 2025)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt mācību mājaslapu, kas lietotājiem piedāvā iespēju novērtēt savas zināšanas par konkrētu profesiju un iegūt personalizētu mācību plānu. Lietotāji veic 30 jautājumu testu, kura rezultāti tiek izmantoti, lai ar OpenAI mākslīgā intelekta palīdzību ģenerētu individuālu mācību plānu. Mācību plāns ietver tēmas, apakštēmas, teorijas materiālus un praktiskus uzdevumus, kas balstīti uz testā pieļautajām kļūdām. Šīs mājaslapas galvenais mērķis ir palīdzēt lietotājiem attīstīt prasmes un zināšanas, kas nepieciešamas juniora līmeņa profesionālajai kvalifikācijai izvēlētajā profesijā. Atslēgvārdi: kvalifikācijas darbs, mācību mājaslapa, profesijas, OpenAI, mācību plāns

The goal of this qualification work is to develop a learning website that offers users the opportunity to assess their knowledge in a specific profession and create a personalized study plan. Users take a 30-question test, and the results are used to generate an individualized study plan with the help of OpenAI's artificial intelligence. The study plan includes topics, subtopics, theoretical materials, and practical tasks based on the mistakes made in the test. The main objective of this website is to help users develop the skills and knowledge needed for junior-level professional qualifications in their chosen profession. Keywords: qualification work, learning website, professions, OpenAI, study guide
SkillZone
Keywords: Datorzinātne; Kvalifikācijas darbs; Mācību mājaslapa; Profesijas; OpenAI; Mācību plāns