Valdemāra Murevska 60. gadu jubilejas pasākums ražošanas apvienībā "Radiotehnika": 14 fotogrāfijas - (:unkn) unknown (My University, 1971)
Valdemārs Murevskis (1911-1989) no 1946.g. strādāja rūpnīcā „Radiotehnika” (pazīstama arī kā RRR, A.S. Popova Rīgas radiorūpnīca) – sākumā par vecāko meistaru virpotavas-frēzēšanas cehā, vēlāk – par vecāko inženieri un par Akustikas sektora priekšnieku rūpnīcas Centrālajā laboratorijā. Atrisinājis daudzus sarežģītus tehnoloģiskus uzdevumus, saņēmis vairākas patentapliecības. V. Murevskim piešķirts Goda radista (1955) un Latvijas PSR Nopelniem bagātā zinātnes un tehnikas darbinieka goda nosaukums (1964).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Cultural heritage and cultural production; Valdemārs Murevskis (1911-1989); Fotogrāfijas vēsture; Fotoalbūmi - LU Muzejs; Rūpnīca „Radiotehnika”; A.S. Popova Rīgas radiorūpnīca; Ražošanas apvienība Radiotehnika