Darbinieku adaptācijas procesa pilnveidošana AS “G4S”. - Ziemelis, Rolands Kārlis (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba tēma ir darbinieku adaptācijas procesa pilnveidošana AS "G4S" Tēmas izvēle prasa sekojošu problēmu analīzi 1. Personāla adaptācijas teorētiskie un metodiskie pamati. Tie tiek pētīti uz fundamentālās ekonomiskās literatūras analīzes pamata. 2. Uzņēmuma un personāla vadības procesa analīze. Uz teorētisko pamatojumu bāzes tiek analizēta AS G4S saimnieciskā darbība, tiek sistematizētas firmas produkta īpatnības un uz šī pamata atvasinātā veidā tiek analizētas AS G4S personāla adaptācijas darbības pamatelementi 3. Personāla adaptācijas procesa uzlabošanas iespējas uzņēmumā. Tiek vispusīgi analizēti esošās personāla adaptācijas procesa elementi un uz pasaules pieredzes pielietošanas pamata piedāvāti tās pilnveidošanas varianti. Atslēgvārdi – personāla adaptācija, apsardzes uzņēmums, darbinieku anketēšama Darbs sastāv no 45 lappusēm, 10 tabulām un 1 attēla

Qualifications Thesis Theme: Improvement of Employee Adaptation Process in JSC "G4S" Choosing a topic requires analysis of the following problems 1. Theoretical and methodological basis of personnel adaptation. They are studied on the basis of fundamental economic literature analysis. 2. Analysis of company and personnel management system. On the basis of theoretical bases the economic activity of JSC G4S is analyzed, the peculiarities of the company product are systematized and on this basis the basic elements of the adaptation activity of JSC G4S personnel are analyzed in a derived way. 3. Possibilities to improve the personnel adaptation system in the company. Elements of the existing personnel adaptation system are comprehensively analyzed and, based on the application of the world experience, its improvement options are offered. Keywords - personnel adaptation, security company, employee questionnaire The thesis consists of 45 pages, 10 tables and 1 picture
Improvement of the employee adaptation process as JSC “G4S”.
Keywords: Sabiedrības vadība; Personāls; Adaptācija; G4S; Personāla vadība