Android lietotne restorāniem - Andersons, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2014)
Mārtiņa Andersona kvalifikācijas darbā "Android lietotne restorāniem" ir izstrādāta lietotņu kopa MArestorans. Lietotņu kopa sastāv no trīs lietotnēm, kuras lietos restorāna klients, restorāna viesmīlis un restorāna pavārs. Lietotņu mērķis - atvieglot pasūtījumu veikšanu. Klienta lietotnē ir ēdienu izvēles, ēdienu pasūtīšanas, viesmīļa izsaukšanas, rēķina apskates un servisa novērtēšanas opcijas. Viesmīļa lietotnē ir pasūtījumu apstiprināšanas, ēdienu pievienošanas un noņemšanas, pagatavoto ēdienu apstiprināšanas, apmaksāto rēķinu apstiprināšanas un galdiņu saraksta, kuri izsaukuši viesmīli, apskates opcijas. Pavāra lietotnē ir iespēja norādīt, ka kāds no apstiprinātajiem ēdieniem ir pagatavots. Visas lietotnes ir izstrādātas Android programmēšanas valodā, izmantojot Parse aizmugursistēmu.

MArestorans is an application set, which has been developed by Mārtiņš Andersons as a final project "Android application software for restaurants". The application set consists of three applications, which is for a client, a restaurant waiter and a restaurant's cook. Applications target is to ease order placing. Client's application has menu, food ordering, waiter call, a view of the bill and service rating features. Waiter's application have features: to validate the order, to add or remove the food, to validate prepared food, to validate paid bill, table list, which have called for the waiter. Waiter's application has a feature to indicate food, which has been prepared. The applications are developed in Android programming language, using Parse back end.
Android application software for restaurants
Keywords: Datorzinātne