Latvijas Eiropas ceļš: 15 < 30 < 100 - (:unkn) unknown (LU Akadēmiskais apgāds, 2019)
Monogrāfijā izmantots pētījums “15 no 100. Latvijas dalības Eiropas Savienībā 15 gadi”, kas sagatavots līguma ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību ietvaros.
Latvia’s European Way: 15 < 30 < 100
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Eiropas Savienība; Latvija - Eiropas Savienībā; EU membership - Latvia