Tīmekļa viktorīnas "Es to zinu" izstrāde - Stabulniece, Agnese (Latvijas Universitāte, 2016)
Dokumentā ir iekļauta Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes kvalifikācijas darba “Tīmekļa viktorīna “Es to zinu”” tehniskā dokumentācija, kas ietver programmatūras prasību specifikāciju, datu bāzes projektējumu un lietotāja ekrāna formu projektējumus un aprakstus, testēšanas dokumentāciju, projekta organizēšanu, programmatūras produkta kvalitātes nodrošināšanu, konfigurācijas pārvaldības informāciju un darbietilpības novērtējumu. Izstrādātās sistēmas mērķis ir nodrošināt lietotājiem reģistrēties sistēmā, autorizēties, atbildēt uz jautājumiem un piedalīties forumos. Tiek paredzētas atsevišķas sistēmas administratora funkcijas, kas ietver tēmu, jautājumu, forumu pievienošanu un reklāmu.

In this document is included University of Latvia Faculty of Computing qualification work "Web quiz "I know it"" technical documentation, which includes the software requirements specification, database design and user screen form design descriptions and testing documentation, project organization, software product quality assurance, configuration management information and labor intensity assessment. The developed system ensure users to register in the system, login to answer questions and participate in the forums. It is designed also for single systems administrator features that include subject matter, forums and adding advertising.
Development of web quiz "I know it"
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa viktorīna; jautājumi; Laravel; PHP; Es to zinu