"Datorspēļu Salīdzināšanas Platforma" tīmekļalapa - Košeļevs, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2012)
Mūsdienās datorspēles kļuva par patērētāju preci, tāpēc paaugstinās to cenas un datorspēļu piedāvājuma klāsts paliek aizvien plašāks. Attiecīgi, patērētāji (šajā darbā – datorspēļu pircēji) meklē dažādus rīkus un informācijas avotus, lai izvēlētos datorspēles, kuras pirkt nākotnē. Autors apgalvo, ka labākais šādas izvēles pamatojuma veids ir dažādu variantu salīdzināšanas rezultātu analīze. Savā darbā „Spēļu salīdzinājuma platforma” autors apraksta un izstrādā sistēmu dažādu datorspēļu salīdzināšanai, ņemot vēra dažādus parametrus. Sistēmas lietotāji var salīdzināt jebkuras divas spēles, kuru apraksti ir pieejami sistēmā. Šāds salīdzinājums ļaus patērētājam gūt priekšstatu par spēļu stiprajām un vājajām pusēm. Sistēmas lietotājiem ir iespēja arī izteikt savas domas un komentārus par katru no spēlēm. Programmatūra ieviešana ir balstīta uz MVC struktūru CodeIgniter, kas izmanto PHP, JavaScript, MySQL un citas tehnoloģijas.

As computer games become more of a commodity and increase in both price and variety, consumers look for better ways to find out what are they spending their money on. One could argue that the best way to find out how good something is, is to compare It with something else. The ”Game comparison platform” system presents its users with an efficient and clear way of comparing video games. The users of the system are able to cross-compare a defined set of characteristics of each two games, giving a clear picture of their relative strengths and weaknesses . The system’s support for a user community is intended allows for users to share their views and thoughts on each game . The software implementation is based on the MVC framework of CodeIgniter, which utilizes the technologies of PHP, JavaScript, MySQL and others. Keywords: computer games, web site, CodeIgniter, social network
"Game Comparison Platform" website
Keywords: Datorzinātne