Loģistikas pakalpojumu tirgus Latvijā - Felds, Reinis (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darba tēma ir “Loģistikas pakalpojumu tirgus Latvijā “. Darba mērķis ir veikt loģistikas pakalpojumu tirgus analīzi, parādot tā nozīmi Latvijas tautsaimniecībā, kā arī izvērtēt loģistikas pakalpojumu konkurētspējas priekšrocības un sniegt priekšlikumus to pilnveidei. Bakalaura darbā autors raksturo loģistikas pakalpojumu tirgu un analizē to ietekmējošos faktorus, izvērtē loģistikas pakalpojumu nozīmi Latvijā un atklāj galvenās priekšrocības un trūkumus, kas ierobežo tā attīstību. Balstoties uz veikto analīzi tiek sniegti priekšlikumi esošās situācijas uzlabošanai un loģistikas pakalpojumu tirgus pilnveidei.

The topic of the bachelor's thesis is "Logistics Services Market in Latvia". The aim of the thesis is to analyze the logistics services market, showing its importance in the Latvian economy, as well as to evaluate the competitive advantages of logistics services and provide proposals for their improvement. In the bachelor's thesis, the author describes the logistics services market and analyzes the factors influencing it, evaluates the importance of logistics services in Latvia and reveals the main advantages and disadvantages that limit its development. Based on the analysis, proposals are provided for improving the current situation and improving the logistics services market.
Logistics Services Market in Latvia
Keywords: Ekonomika; loģistika; konkurētspējas priekšrocības; kravu pārvadājumi; transporta attīstība