Informācijas un izklaides saplūšana amerikāņu sarunu šovu “Conan”, “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” un “Jimmy Kimmel Live!” intervijās laika posmā no 2019.gada janvāra līdz martam - Jepifanova, Liāna Arita (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba tēma ir Informācijas un izklaides saplūšana amerikāņu sarunu šovu “Conan” “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” un “Jimmy Kimmel Live!” intervijās laika posmā no 2019. gada janvāra līdz martam. Darba mērķis ir izpētīt un izanalizēt lietotos humora elementus un paņēmienus šovu intervijās, kā arī intervēšanas tehnikas šajās intervijās. Darbs sastāv no trīs daļām. Teorētiskajā daļā tika apskatīta literatūra par intervēšanu, tās metodēm un tehnikām, sarunu šovu tendencēm, humoru un slavenību intervēšanu. Metodoloģija ietver metožu un pētījuma aprakstu, bet empīriskā daļa – rezultātu analīzi.

The theme of this thesis is The convergence of information and entertainment in the interviews of the American talk show “Conan” on “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” and “Jimmy Kimmel Live!” between January and March 2019. The aim is to explore and analyze the humor elements and techniques used in show interviews, as well as interception techniques in such interviews. The thesis is divided into three main sections. Within the theoretical section, literature on interviewing and its methods and techniques, the trend of talk shows, humor and celebrity interviewing. Second section includes a description of methods, and third - analysis of results.
The convergence of information and entertainment in American talk shows "Conan", “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” and “Jimmy Kimmel Live!” interviews between January and March 2019
Keywords: Komunikācijas zinātne; Sarunu šovi; Humors; Intervēšana; Televīzija