Библиотека Шяуляйского университета - Burbaitė, Loreta (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Šiaulių universiteto biblioteka
Informācija par Šauļu Universitātes bibliotēku
Keywords: Šauļu universitāte -- Bibliotēka; Библиотека Шяуляйского университета; LABT; Bibliotēkas pakalpojumi; Datubāzes; услуги; базы данных