AEŠH metodes validācija bromheksīna hidrohlorīda un metilparahidroksibenzoāta kvantitatīvā satura noteikšanai bromheksīna 4 mg/5mL sīrupā - Kopeika, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā ir veikta bromheksīna hidrohlorīda un metilparahidroksibenzoāta kvantitatīvā satura noteikšanas metodes validācija ar AEŠH. Ir apkopota literatūra par bromheksīna hidrohlorīdu un metil parahidroksibenzoātu.

Method for determination of assay of bromhexine hydrochloride and methyl parahidroxybenzoate in Bromhexine4 mg/ 5 mL syrup with HPLC has developed. Literature about bromhexine hydrochloride and methyl parahidroxybenzoate has been gathered.
Method validation for determination od assay of bromhexine hydrochloride and methyl parahidroxybenzoate in Bromhexine 4mg/5mL syrup
Keywords: Ķīmija; Validācija; Bromheksīns; sīrups; parabēns; Kvantitativais saturs