Starptautiskā pieredze ārpakalpojumu sniegšanā. - Misjuna, Kristiāna (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darbā „STARPTAUTISKĀ PIEREDZE ĀRPAKLPOJUMU SNIEGŠANĀ”, balstoties uz teorētisko un datu bāzi, tiek raksturotas tendences pasaules ārpakalpojumu tirgū un to līderu pievilcības faktori un izanalizētas Latvijas priekšrocības un attīstības iespējas.

In Master Thesis "International experience in oursourcing”, based on the theoretical and the database, are described trends in the global outsourcing market and the attractiveness factors of marker leaders as well as Latvian benefits and opportunities for development in oursourcing market are analyzed.
The international experience in outsourcing.
Keywords: Vadībzinātne