Spēle "Minesweeper" - Lauva, Santa (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba mērķis ir izveidot spēli “Minesweeper” ar trīs grūtības līmeņiem. Pievienojot iespēju lietotājiem salīdzināt savus iegūtos rezultātus ar draugiem. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, tika izvirzīti 4 uzdevumi – programmatūras prasību specifikācijas un programmatūras projektējuma apraksta uzrakstīšana, programmatūras koda izstrāde, programmatūras testēšana. Darba izstrādes gaitā secināts, ka spēle “Minesweeper” ir daudz sarežģītāka nekā sākotnēji var likties. Zem tās slēpjas daudz dziļāks un analītisks domu process.

The aim of this work is to create a game “Minesweeper” with three levels of difficulty. Adding the ability for users to compare their results with friends. In order to achieve the goal, 4 tasks were set - writing software requirements specification and software design description, develop software code, and software testing. During the development of this work, it was concluded that the game "Minweeper" is much more complicated than it may seem. Behind it lies a much deeper and analytical thought process.
Game "Minesweeper"
Keywords: Datorzinātne; C#; Spēles lauks; Lauciņš; Mīna; Unity