"Daba mostas" : afiša Lieldienu pasākumam Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā 2013. gada 20. martā - Latvijas Universitāte. Botāniskais dārzs (Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs, 2013)
Lieldienu pasākums "Daba mostas" Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā 2013. gada 20. martā.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology; Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs; Lieldienas