Notikumu pārvaldības mobilā lietotne Android ierīcēm - Strode, Baiba (Latvijas Universitāte, 2014)
Šajā dokumentā raksturota mobilā lietotne, kas pamatā paredzēta informācijas apmaiņai par tās lietotāju izveidotiem pasākumiem. Lietotnes mērķis ir nodrošināt lietotājam saprotamu un vienkāršu pasākumu plānošanas sistēmu. Lietotājiem tiek paredzēta iespēja pievienot pasākumus, meklēt citu lietotāju pievienotos pasākumus. Lietotne ietver sociālā tīkla elementus, piemēram, iespēju veidot draugu tīklu, aicinot citus lietotājus, draugu uzaicināšanu uz pasākumu. Lietotne paredzēta lietošanai ierīcēs, kas darbojas Android operētājsistēmā.

This document describes a mobile application for exchanging information about events created by its users. The purpose of the application is to provide its users with an easily understandable event planning system. Users will be able to add events as well as search for events added by other users. The application includes social network elements, i.e., an option of inviting other users to be friends and inviting friends to events a user created. The application is supposed to be used on devices that are running the Android operating system.
Event management mobile application for Android devices
Keywords: Datorzinātne