Projekts SIA "SP" kārtaino plātņu ražotnes izveide - Uzule-Rancāne, Inta (Latvijas Universitāte, 2008)
Projekta „SIA „SP” kārtaino plātņu ražotnes izveide” ietvaros paredzēts izveidot jaunu kārtaino plātņu ražotni, proti, jaundibināmu uzņēmumu SIA „SP”. Projekta realizācijas rezultātā uzņēmums varēs uzsākt kārtaino plātņu ar putu polistirola pildījumu ražošanu un realizāciju Latvijas un vēlāk arī Baltijas valstu būvmateriālu tirgū. SIA „SP” sendvičtipa paneļi ir ekoloģisks celtniecības materiāls, kas pēc tehnoloģijas ir paredzēts sienu un jumtu izbūvei celtniecības objektos.

During realization project „Foundation of flaky plate’s production unit Ltd „SP”” is planned to found newly established enterprise that will product unit for flaky plates. The result of realization this project, is possibility to initiate a production of flaky plates, which are filled with foam polystyrene and realization in Latvian building material market and later also in Baltic States building materials market. Ltd “SP” sandwich type panels are ecologic constructional material, which from technology is planned for building walls and roofs in building objects.
Foundation of flaky plate’s production unit Ltd „SP”
Keywords: Finanses un kredīts