Kamaniņu snieguma ierakstīšana un analizēšana - Reinis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2024)
“Kamaniņu snieguma ierakstīšana un analizēšana” bakalaura darba ietvaros ir plānots izmeklēt veidus, kā uzstādīt sensoru sistēmu kamaniņu brauciena snieguma ierakstīšanai, un kā izmantot iegūtos datus, lai varētu salīdzināt atšķirības starp braucienu mēģinājumiem atrodot ceļus, kā uzlabot braucienu kopējo devumu.

In the Bachelor's work “Sledding performance recording and analysis“ scope, it is planed to research ways, in which a sensor system could be set up to record the performance of each ride, and how to use the recorded data, to compare the differences between each ride, finding ways to improve the overall performance of a ride.
Sledding performance recording and analysis
Keywords: Datorzinātne; Kamaniņas; Snieguma ierakstīšana; Snieguma analizēšana; Sensoru sistēma