Mobilā lietotne – notikumu plānotājs - Vijups, Mārcis (Latvijas Universitāte, 2015)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt iPhone mobīlo lietotni – notikumu plānotāju. Aplikācija paredzēta personīgā kalendāra pārskatīšanai un notikumu plānošanai. Darbs izstrādāts izmantojot Swift programmēšanas valodu, Xcode vidē, kas ir jaunākais standarts iOS lietotņu programmēšanā. Darba gaitā autors ir izstrādājis strādājošu lietotni ar tai atbilstošu dokumentāciju.

The goal of this project is to develop an iPhone application – mobile planner. The purpose of application is to be used as a personal schedule planner – with ability to overview your calendar and plan important events. The program itself is developed using the newest technologies in iOS development: Swift programming language and Xcode integrated development environment. The result of authors work is a properly working iPhone event planner and complete documentation describing its functionality.
Mobile application – event planner
Keywords: Datorzinātne; iOS; Apple; iPhone; plānotājs