Ekonomisko aktivitāšu veicināšana Latgales reģionā - Grenevica, Una (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Ekonomisko aktivitāšu veicināšana Latgales reģionā” mērķis ir veicināt ekonomisko aktivitāšu attīstību Latgales reģionā. Pirmajā nodaļā sniegts Latgales reģiona raksturojums gan statistikas datu analīzes veidā, gan ilustrēti ar piemēriem, kā arī analizētas ekspertu intervijas. Otrajā nodaļā autore izstrādā tehniski ekonomisko pamatojumu projekta priekšlikumam, uz kura bāzes darba trešajā nodaļā autore izstrādā projekta rokasgrāmatu. Noslēgumā tiek sniegti secinājumi un priekšlikumi. Darbs sastāv no 79 lappusēm, 8 attēliem, 6 tabulām un 38 pielikumiem. Atslēgas vārdi: projekta vadīšana, Latgales reģions, sapropelis, ekonomiskās aktivitātes.

The goal of the Master's thesis "Promotion of economic activity in Latgale region" is to promote the development of economic activities in Latgale region. In the first chapter the description of Latgale region is provided in form of analysis of statistics and interviews of experts. In the second chapter the author develops economic basis for the project proposition which is used in the third chapter to create a project handbook. In the final part, conclusions and proposals are provided. Thesis consists of 79 pages, 8 images, 6 tables and 38 annexes. Keywords: project management, Latgale region, sapropel, economic activities.
Promotion of Economic Activity in Latgale Region
Keywords: Vadībzinātne