SIA "Giraffe Visualization Group" darbības analīze un attīstības iespējas. - Pūpēdis, Imants (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir „„SIA Giraffe Visualization Group” darbības analīze un attīstības iespējas”. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties dažādiem teorētiskiem avotiem, izvērtēt un analizēt SIA „Giraffe Visualization Group” vispārīgo darbību, to ietekmējošās vides un attīstības iespējas nākotnē. Lai sasniegtu izvirzīto darba mērķi, tika noteikti sekojoši uzdevumi: analizēt uzņēmuma darbības, ārējās un iekšējas vides , kā arī attīstības iespējas teorētiskos un praktiskos aspektus. Darba izpildes gaitā tika veikta arī respondentu aptauja un intervija ar uzņēmuma līdzīpašnieku. Bakalaura darba apjoms ir 74 lapas, darbs sastāv no 2 tabulām un 23 attēliem. Darbam ir 6 pielikumi.

The title of bachelor’s work is „„SIA Giraffe Visualization Group " performance analysis and development opportunities." The aim of bachelor’s work is to analyze SIA"Giraffe Visualization Group" performance, wich is affected by the internal and external environment, and company development opportunities in the future . In order to achieve the aim follows tasks were set: to analyze the company's external and internal environment, as well as development opportunities in theoretical and practical aspects. During the process of bachelor’s work the survey and interview with the company's co-owner was carried out. Bachelor’s work consists of 74 pages, 2 tables, 23 images and 6 additons.
SIA "Giraffe Visual Group" performance analysis and development opportunities.
Keywords: Vadībzinātne; Iekšējā vide; Ārējā vide; Konkurētspēja; Uzņēmuma darbības analīze; Attīstība