Profesors Ernests Felsbergs - Latvijas Universitātes pirmais rektors - Saviča, Mārīte (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Raksts veltīts LU pirmajam rektoram prof. Ernestam Felsbergam, atspoguļojot viņa nozīmīgo ieguldījumu augstskolas izveidošanā, LU Satversmes izstrādāšanā, antīkās kultūras un mākslas vēstures attīstībā.
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi: Rektoru galerija”.
Keywords: Filoloģijas un filozofijas fakultāte; Mākslas kabinets - Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes Satversme; Mākslas vēsture; Rektori - Latvijas Universitāte; Vēsture - Latvijas Universitāte; Izstādes - Latvijas Univeersitātes Bibliotēka; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education