Motivācijas pilnveides iespējas solāriju studijā "Lerona" - Krasnošapka, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā „Motivācijas pilnveides iespējas solāriju studijā SIA „Lerona”” tiek apskatītas uzņēmuma „Lerona” motivācijas pilnveides iespējas. Tiek piedāvāts īss uzņēmuma apraksts, „Lerona ” darbības raksturojums un statistikas dati par apataujātiem bakalaura darba ietvaros darbiniekiem. Tiek veikta respondentu aptauja, kurā piedalījas 15 darbinieki, lai uzzinātu uzņēmuma „lerona” darbinieku motivācijas efektivitāti. Bakalaura darbs sastāv no trim nodaļām, pirmā un otrā nodaļa tiek aprakstīti teorētiskie materiāli un trešā nodaļa satur pētijuma rezultātus. Rezultātā, izskatot visus iepriekšminētos jautājumus, darbā tiek izstrādāti secinājumi un doti priekšlikumi solāriju studijas „Lerona” turpmākai darbībai, kas saistīta ar uzņēmuma attīstību un darbinieku motivāciju. Bakalaura darba apjoms ir 68 lpp, tajā ietverti 22 attēli un 3 tabulas. Darbam ir papildus pievienoti 2 pielikumi - respondentu aptaujas anketa un darba vadītāja intervijas jautājumi. Atslēgvārdi – personala vadība, darbinieki, motivācija, konkurenti, menedžments.

Bachelor work "Motivation development opportunities Tanning Studio Ltd." Lerona "" discuss business "Lerona” motivational development opportunities. Guestrooms provide a brief description of the business, "Lerona" performance characteristics and statistics interwiev undergraduate work within the staff. The interwievers in the survey, which was attended by 15 employees to learn the business "lerona" motivational effectiveness. Bachelor's thesis consists of three sections, the first and second chapter describes the theoretical material and the third chapter is survey. As a result, considering all of the above questions, the conclusions of the work are being developed and will provide for salons "Lerona" further action related to business development and employee motivation. Bachelor's workload is 68 pages, it includes the 22th pictures and 3 tables. The work has been added two annexes of the respondents in the questionnaire and supervisor interview questions. Keywords - personnel management, staff, motivation, competitors, management.
Solarium Studio "Lerona" motivation improvement opportunities
Keywords: Vadībzinātne