Transatlantijas tirdzniecības un ieguldījumu partnerības ietekme uz Eiropas Savienības dalībvalstīm - Sērmūksle, Annija (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darbs „Transatlantijas tirdzniecības un ieguldījumu partnerības ietekme uz Eiropas Savienības dalībvalstīm” sniedz ieskatu un veic izpēti par Eiropas Savienības ekonomiskajām attiecībām ar Amerikas Savienotajām Valstīm, kā arī par iespējamiem ieguvumiem no TTIP. Bakalaura darbā tiek sniegta informācija par starptautisko tirdzniecību, ekonomisko integrāciju un globalizāciju, kā arī šo procesu ietekmi uz ekonomiku. Tiek analizēts sarunu process starp ES un ASV, kā arī tiek veikta izpēte par TTIP iespējamo ekonomisko ietekmi uz ES dalībvalstu ekonomiskām. Darba apjoms ietver 62 lapaspuses, 11 attēlus un 6 tabulas un 2 pielikumiem.

Bachelor paper „Transatlantic trade and investment partnership impact on European Union member states”explores and analyses European Union economic relationships with United states and explores Transatlantic trade and investment partnership impact on EU member states. This paper describes instruments of economic integration, globalization, international trade and how there instruments effect economy. Further this paper analyses trade between EU and USA, and also provides information about economic impact from TTIP to EU member states.
Transatlantic trade and investment partnership impact on European Union member states
Keywords: Ekonomika; TTIP; starptautiskā tirdzniecība; ekonomiskā integrācija; IKP pieaugums