5 - 6 gadīgu bērnu matemātisko prasmju sekmēšana, nodarbības āra vidē - Zīverte, Inese (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darbu izstrādāja: Inese Zīverte Kvalifikācijas darba nosaukums: 5-6 gadīgu bērnu matemātisko prasmju sekmēšana, nodarbības āra vidē. Kvalifikācijas darba zinātniskā vadītāja: Dr.paed.asoc.profesore Ineta Helmane Kvalifikācijas darba saturs: Sastāv no divām daļām, kurās ietvertas vairākas apakšnodaļas. Darbā ir 17.attēli, 3. tabulas, 1. pielikums un izmantotā literatūra, darba apjoms 50 lpp. Kvalifikācijas darba mērķis: Teorētiski izzināt un praktiski izpētīt prasmju sekmēšanu 5-6 gadīgu bērnu nodarbības āra vidē. Darba pirmā daļa:teorētiskā, šajā daļa tiek aplūkoti vairāku autoru, psihologu,pētnieku, pedagogu viedokļi. Otrajā darba daļā: empīriskā, tiek veikts pētījums par to kā var veicināt matemātiskās prasmes iekštelpās un āra vidē.

The qualification work was writed by: Inese Zīverte The title of the qualification work is: Acquisition of mathematical skills of 5-6 year old pupils in the outdoor education. The aim of the qualification work: Dr.paed.asoc.professor Ineta Helmane Content of the qualification paper: It consists of two parts, which include several subsections. The work contains 17.figures, 3.tables, Appendix 1 and used literature, the volume of the work is 50 pages. The aim of the qualification work: To theoretically find out and practically study the promotion of skills in outdoor activities for 5-6 year old children. The first part of the work: theoretical, in this part of the opinions of several authors, psychologists, researchers, teachers are considered. In the second part of the work: empirical, a study is carried out on how mathematical skills can be promoted indoors and outdoors.
Acquisition of mathematical skills of 5-6 year old pupils in the outdoor education.
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; Pirmsskola; Organizācijas; Matemātiskās prasmes; āra vide