Bērnu izpratnes veidošana par veselīgu dzīvesveidu jaunākajā pirmsskolas vecumā - Fjodorova, Nellija (Latvijas Universitāte, 2023)
Autore: Nellija Fjodorova Darba vadītājs: Dr.paed. A.Randoha Kvalifikācijas darba nosaukums: Bērnu izpratnes veidošana par veselīgu dzīvesveidu jaunākajā pirmsskolas vecumā. Kvalifikācijas darba mērķis: teorētiski un praktiski pētīt jaunākā pirmsskolas vecuma bērnu izpratnes par veselīgu dzīvesveidu veidošanos. Pētījuma metodes: Teorētiskās: pieejamo informācijas avotu apkopošana, analīze un rezultātu apkopošana. Empīriskās: praktiskās darbības ar grupu bērniem, novērošana un iegūto datu analīze un vecāku anketēšana. Kvalifikācijas darba apjoms: 52 lpp, 9 attēli, 3 tabulas, 33 literatūras avoti, 8 pielikumi. Atslēgas vārdi: veselība, veselīgs dzīvesveids, pirmsskola, bērni

The author: Nellija Fjodorova The supervisor: Dr.paed. A.Randoha Title of the qualification work: Raising children’s awareness of healthy lifestyle in the young preschool age. The purpose of the qualification work: to study the understanding of young preschool children about the formation of healthy lifestyles theoretically and practically. Research methods: Theoretical method: collection of available information sources, analysis and compilation of the results. Empirical method: practical actions with a group of children, observation, analysis of the obtained data and parent questionnaires. The volume of the qualification work: 52 pages, 9 pictures, 3 tables, 33 literature sources, 8 appendices. Keywords: health, healthy lifestyle, preschool, children
Raising children’s awareness of healthy lifestyle in the young preschool age
Keywords: Izglītības zinātnes; veselība; bērni; pirmsskola; veselīgs dzīvesveids