E-komercijas risinājumu pilnveidošana loģistikas uzņēmumā - Jeršova, Mēri (Latvijas Universitāte, 2024)
LU BVEF studentes Mēri Jeršovas bakalaura darba «E-komercijas risinājumu pilnveidošana loģistikas uzņēmumā» mērķis ir izstrādāt priekšlikumus Omniva mobilās aplikācijas ieviešanai. Darba autore ir izskatījusi pieejamās iespējas, tika veikta aptauja un izskatītas 3 starpplatformu (eng. crossplatform) iespējas. Teorētiskajā daļā tika aplūkoti e-komercijas veidi un tās ietekme uz loģistiku. Šī darba galvenais izpētes pamatelements ir mobilā lietojumprogramma, kas maina uzņēmējdarbību uz labo pusi. Tika aplūkoti uzņēmuma e-komercijas veidi un veikta klientu aptauja, lai noskaidrotu klientu vajadzības. Nobeiguma daļā tika aplūkotas 3 galvenās platformas un izteikti priekšlikumi mobilās lietotnes izveidei, kas palielinātu efektivitāti, konkurētspēju un arī apmierinātu klientu vajadzības. Apkopojot bakalaura darbu, autore secina, ka labākā platforma ir Flutter. Ar tās palīdzību ir iespējams izveidot ekonomisku, kvalitatīvu risinājumu, kas atbilst klientu vajadzībām, kā arī spēs izcelties konkurentu vidū.

The aim of the bachelor's thesis "Improving e-commerce solutions in a logistics company" by Meri Jersova, a student of the BVEF, is to develop proposals for the implementation of Omniva mobile application. The author of the thesis has examined the available options, a survey was conducted and 3 cross-platform (eng. crossplatform) options were considered. The theoretical part deals with the types of e-commerce and its impact on logistics. The main research element of this work is the mobile application that changes business for the better. The types of e-commerce in the company were examined and a customer survey was conducted to find out the needs of the customers. In the final part, the 3 main platforms were examined and suggestions were made for developing a mobile app that would increase efficiency, competitiveness and also meet customer needs. Summarizing the bachelor thesis, the author concludes that the best platform is Flutter. It is a platform that can be used to create a cost-effective, high quality solution that meets the needs of customers and can stand out among competitors.
Improving e-commerce solutions in a logistics company
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Flutter; Cross-platform capabilities; E-commerce; E-commerce