Rīgas apgabaltiesā, Civilnodaļā apsardzības kārtībā iztiesājamās lietas - Rīgas apgabaltiesa (Latvija) (My University, 1933)
Rīgas apgabaltiesā, III Civilnodaļā apsardzības kārtībā iztiesājamās lietas no Nr. 1.-181. ieskaitot, 1933. g. no 11. janvāra līdz 2. februārim un no 16.-17. februārim, I Civilnodaļā apsardzības kārtībā iztiesājamās lietas no Nr. 182.-184. ieskaitot, I Civilnodaļā prasības kārtībā iztiesājamās lietas no Nr. 185.-198.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure; Tiesvedība - Latvija; Rīgas apgabaltiesa (Latvija); Civilprocess; Rokrakstu kolekcija