Tīmekļa lietotne Automobiļa kopšanas pakalpojumu pieteikšanai - Bondars-Naruševičs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2021)
Šis dokuments satur sistēmas “Tīmekļa lietotne automobiļa kopšanas pakalpojumu pieteikšanai” apraksts, testēšanas dokumentācija programmatūras prasību specifikāciju (PPS), kurā aprakstītas sistēmas prasības, un projektējuma aprakstu (PPA), kurā ir noteikta sistēmas realizācija. Kvalifikācijas darba ietvaros darba autors izstrādā tīmekļa lietotni, ar kuras palīdzību klientiem būs iespējams pieteikt automobiļa kopšanas pakalpojumus tiešsaistē. Savukārt darbiniekiem būs iespējams pieteiktos pakalpojumus apskatīt un apstrādāt, pievienot jaunas filiāles un pakalpojumus.

This document contains the Software Requirements Specification (PPS) of the system “Web application for applying for car detailing services”, which describes the system requirements, and the Design Description (PPA), which defines the implementation of the system. As part of the qualification paper, the author develops a web application that will allow customers to apply for car care services online. As well as employees will be able to view and process orders, create and manage services and orders.
Web application for applying for car detailing services
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa lietotne; detailing; pakalpojumi; tiešsaiste; automašīna