Finanšu analīze uzņēmuma A/S„Lido” - Ņikšta, Jolanta (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba temats ir „Finanšu analīze uzņēmumā A/S „LIDO”. Diplomdarbā ir teorētiski izpētīta finanšu analīzes būtība, kā arī izanalizēti konkrēta uzņēmuma finanšu koeficienti. Darbs sastāv no trim nodaļām. Lai izanalizētu A/S „LIDO” finanšu stāvokli, darba 1. nodaļā autore raksturo uzņēmuma finansiālā stāvokļa analīzes un novērtējumus, bet darba 2. nodaļā raksturo finanšu analīzes rādītājus. 3. nodaļā autors iepazīstina ar A/S „LIDO” un veic uzņēmuma analīzi, izmantojot finanšu radītājus. Darba nobeigumā tiek izvirzīti secinājumi, kā arī izstrādāti priekšlikumi uzņēmuma finansiālās situācija uzlabošanai. Diplomdarba apjoms ir 61 lappuse un tas satur 16 tabulas, 6 attēlus, 14 formulas un 3 pielikumus. Atslēgvārdi: likviditāte, rentabilitāte, maksātspēja, finanšu analīze.

The topic of diploma is "Financial analysis of company JSC “LIDO”. Diploma work is theoretically investigated the nature of the financial analysis as well as analysis of a particular company's financial ratios. The job consists three sections. In order to analyze JSC “LIDO” financial situation, in the 1st. chapter the author describes the financial position analyzes and assessments, while working the second chapter describes the analysis of financial indicators. 3rd chapter the author presents JSC “LIDO” and the analysis of the company using the financial indicators. The summary of the findings are put forward, and to develop proposals to improve the company's financial situation. Diploma volume 61 page and it contains 16 tables, 6 images, formulas 14 and 3 attachments. Keywords: liquidity, profitability, solvency and financial analysis.
Financial analysis of the company JSC "Lido"
Keywords: Ekonomika