Sudrabaino mākoņu novērojumu žurnāli, 1966: Rīga, Sigulda - Latvijas Astronomijas biedrība (My University, 1966)
Digitalizētie mezosfēras mākoņu 1966. gada RĪGAS un SIGULDAS novērojumu žurnāli: novērojumu sezonas naktis, novērotāji, MK identifikācija, meteoroloģiskā situācija, informācija par uzņemtajām fotogrāfijām. --//-- Mesospheric cloud observation data in Riga and Sigulda, 1966, digitized observation logs: observation season nights, observers, MC identification, meteorological situation, information about the photos taken.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics::Astronomy; observation data; mesospheric clouds; noctilucent clouds; mezosfēras mākoņi; sudrabainie mākoņi