Virtuālas organizācijas SIA "MUO" attīstības iespējas - Ivanovs, Viktors (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma: „Virtuālas organizācijas attīstības iespēja”. Darba mērķis ir izpētīt SIA „MUO” biznesa modeļa attīstības iespēju. Bakalaura darbs sastāv no ievada, 2 nodaļām un to apakšnodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, literatūras saraksta un pielikuma. Pirmajā daļā tiek apskatīti organizāciju teorētiskie jautājumi: organizāciju būtība, iekšēja un ārēja vide, biznesa modeļi, dalībnieki un produkts. Darba otrajā nodaļā aprakstīta SIA „MUO” darbība un produkts, izanalizēta Latvijas un Pasaules PEST vide, biznesa modeļa attīstība, galvenie konkurenti, SVID analīze un alternatīvo attīstību iespēja. Uz iegūtās informācijas pamata bakalaura darbā tika izdarīti secinājumi un priekšlikumi. Bakalaura darbs sastāv no 76 lapām, iekļaujot 7 attēlus, 12 tabulas, 1 pielikuma. Atslēgvārdi: Virtuāla organizācija, PEST, SVID, Attīstības perspektīvas

Theme of Bachelor’s work: „Virtual organization development possibilities”. Objective of Bachelor’s work is to explore LTD „MUO” business model development oppurtunity. Paper consists of introduction, 2 chapters and their subchapters, conclusions and recommendations, bibliographies list and appendix. The first chapter deals with theoretical issues of organizations being, internal and external environment, business models, participants and products. The second chapter describes the LTD “MUO” activity, analyses product, Latvian and World PEST environment, business model development, main competitors, SWOT analysis and LTD „MUO” alternative development opportunity. Bachelor’s research results are summarized in conclusions and recommendations. Content of the paper is 76 pages including 7 pictures, 12 tables and 1 appendix. Keywords: Virtual organization, PEST, SWOT, Development opportunities
Development possibilities of virtual organization LTD "MUO"
Keywords: Vadībzinātne