SIA “Adatiņa” finanšu pārskata analīze, rezultātu apkopošana un pilnveidošanas iespējas - Ozoliņa, Inga (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba nosaukums ir „SIA „Adatiņa” finanšu pārskata analīze, rezultātu apkopošana un pilnveidošanas iespējas”. Diplomdarba mērķis ir, balstoties uz teorētisko un praktisko materiālu, veikt SIA „Adatiņa” finanšu analīzi, atklāt trūkumus, problēmas un tā rezultātā izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus sabiedrības finansiālā stāvokļa uzlabošanā. Teorētiskajā daļā autore apskata finanšu analīzes teorētiskos aspektus. Praktiskajā daļā autore veic sabiedrības finanšu pārskatu analīzi, novērtē sabiedrības finanšu stāvokļa izmaiņas, un mēģina noteikt izmaiņu cēloņus un meklē iespēju uzlabot un pilnveidot sabiedrības finanšu darbību. Diplomdarba apjoms ir 62 lappuses, tas sastāv no 2 nodaļām un 2 pielikumiem. Darbā izmantotas 22 formulas, 18 tabulas un 12 attēli. Atslēgvārdi: finanšu pārskats, analīze, likviditāte, rentabilitāte.

The title of the diploma work is „Adatiņa” Ltd. financial statement analysis, reports the results and opportunity for improvement”. Target of diploma work is based on theoretical and practical material for „Adatiņa” Ltd. financial analysis to detect flaws, problems and as a result, draw conclusions and make proposals to improve the financial position. In the theoretical part the author examines the theoretical aspects. In the practical part of the author analyzes of the financial reports, evaluate the company's financial status changes, and try to determine causes of the changes and are looking to improve and enhance the company's financial performance. The diploma paper consists of 62 pages, 2 chapters and 2 appendices. The paper includes 22 formulas, 18 tables and 12 pictures. Keyword: financial statement, analysis, liquidity and profitability.
"Adatiņa" Ltd. financial statement analysis, reports the results and opportunity for improvement
Keywords: Ekonomika