Sporta treneru metodiskās kompetences izpēte profesionālās pilnveides izglītības programmā - Blumberga, Dita (Latvijas Universitāte, 2021)
Maģistra darba mērķis ir izpētīt sporta treneru metodiskās kompetences pilnveides iespējas profesionālās pilnveides izglītības programmā. Darba autore ir Dita Blumberga, darba vadītāja ir docente, Dr. paed. Sanita Baranova. Mērķa sasniegšanai, veikta normatīvo dokumentu, teorētiskās literatūras analīze; izstrādāta un veikta sporta treneru anketēšana, veikta profesionālo pilnveides izglītības programmu vadītāju intervēšana un veikta pašnovērtējumu ziņojumu analīze, apkopoti pētījuma rezultāti. Izstrādāti ieteikumi metodiskās attīstības pilnveidei profesionālās pilnveides izglītības programmā. Darba apjoms: 104. lpp. Tajā iekļauti 18 attēli, 11 tabulas, 8 pielikumi.

The aim of the Thesis is to research opportunities fo develop Metdodological competence in Professional Development Education Program. Author of The Thesis: Dita Blumberga. Scientific supervisor of the Thesis: Dr. paed. Sanita Baranova. To achieve the aim, analysis of normative documents, theoretical literature has been performed, survey of sports’ coaches has been developed and perfomed, and the self – assessment reports of professional development program has been performed and the results of study has been compiled. Recommendations for founders of Professional development education program has been developed. Length of the Thesis: 104 pages, 18 pictures, 11 tables, 69 literature units and 8 annexes.
Research of Sports Coaches’ Methodological Competence in the Professional Development Education Program
Keywords: Pedagoģija; Sporta treneris; Profesionālās pilnveides izglītības programma; Kompetence; Metodiskā kompetence