Pašpārbaudes un pārbaudes darbu komplekti tēmai izklājlapu lietotnes - Teilāne-Batņa, Ilze (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba nosaukums: "Pašpārbaudes un pārbaudes darbu komplekti tēmai izklājlapu lietotnes". Skolēnu iespējas veikt pašpārbaudes darbus mājās, pie datora tendenciozi pieaug. Neskatoties uz pieejamo mācību materiālu klāstu, lielai daļai skolotāju sastopas ar problēmu, kur ņemt pilnvērtīgus mācību vingrinājumus skolēnu apmācību veidošanai. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, nobeiguma un pielikumiem. Pirmajā nodaļā apskatot mācību saturu un pieejamajiem mācību grāmatu un mācību līdzekļu vingrinājumiem. Otrajā nodaļā aplūkoti izmantojamie pašpārbaudes un pārbaudes darbu izstrādes līdzekļi. Trešajā nodaļā apskatīts izstrādāto pārbaudes un pašpārbaudes darbu izmantošanas iespējas un to aprobācijas rezultāti. Pielikumā pievienotas izveidoto pašpārbaudes darbu ekrānkopijas. Atslēgvārdi: izklājlapu lietotne, pašpārbaudes darbi, pašmācība.

The title of the paper is "Sets of self-testing and tests in informatics in spreadsheet application programs". Computerising of all spheres of our life provides students with a wide range of opportunities to be tested out of class. Despite the variety of available training materials, a great deal of teachers deals with the problem of finding ready-made sets of exercises to train students. The research work consists of introduction, three chapters, conclusion and annexes. Chapter 1 reviews the content of training course as well as the content of the available textbooks and teaching aids. Chapter 2 deals with the tools and principles used in development of self-monitoring and progress check tests. Chapter 3 describes possibilities to use testing and self-testing sets and gives results of their application in practice. The annex contains screenshots of self-testing exercises. Keywords: spreadsheet application programs, self-testing exercises, self-education.
Sets of self-testing and tests for the theme spreadsheet application programs
Keywords: Pedagoģija