Dahwida Dseesmu- Grahmata [Dāvida dziesmu grāmata] - (:unkn) unknown (Samuel Lorentz Frölich, 1734)
Dāvida dziesmu grāmata : no Dieva svētā vārda grāmatas pa vārdu vārdiem izņemta un tām latviešām Dieva draudzībām, kam tā lielā svētā grāmata pie rokām ne iraid, par labu šinī mazā grāmatiņā atrastiņa un lasāma. 1. izdevums 1704 (Nr. 117). Fraktūra, virsrakstā Švābahas raksts. Signatūra. Kustods. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 164.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Psalmi; Bībele. Psalmi; Seniespiedumi. 18. gs.; Agrīnie darbi