Ātrrēķināšanas un sacensību platforma matemātikas pašizglītošanās mājaslapā “Matemīla” - Ozerskis, Deniss (Latvijas Universitāte, 2023)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot ātrrēķināšanas treniņu un sacensību platformu matemātikas pašizglītošanas mājaslapā “Matemīla”, kurā jebkuram lietotājam būs iespēja izmantot ātrrēķināšanas spēli, pēc iespējas ātrāk un vairāk ievadot pareizās atbildes uz automātiski ģenerētiem matemātiskajiem piemēriem jebkādā no matemātikas disciplīnām, kā arī saglabāt labāko treniņu rezultātus datubāzē, ja lietotājs ir reģistrēts. Jebkuram reģistrētam lietotājam būs iespēja piedalīties ātrrēķināšanas sacensībās, kurās lietotājiem būs iespēja sacensties ar citiem dalībniekiem, veicot no 1 līdz pat 10 ātrrēķināšanas disciplīnām.

The purpose of the qualification work is to create the mental math training and races platform on the website for self-learning mathematics “Matemīla”, where every user will have the opportunity to use the Mental Math Game, entering correct answers to automatically generated mathematical examples as quickly as possible and as many as possible in any of the mathematical disciplines, as well as saving the best training results in the database if the user is registered. Any registered user will have the opportunity to participate in mental math races, where users will have the opportunity to compete with other participants by performing 1-10 mental math disciplines.
Mental math training and races platform on the website for self-learning mathematics ‘’Matemīla”
Keywords: Datorzinātne; matemātika; ātrrēķināšana; sacensības; kvalifikācijas darbs